Business Diplomacy© este parte din Programul Diplomacy360©, si are ca obiectiv transferul de competente din diplomatie in business.

CONFERINTE

BUSINESS DIPLOMACY CONFERENCE

Conferintele Business Diplomacy se desfasoara in contextul in care paradigmele de business se schimba rapid, fiind sensibil influentate de factori geo-politici, tehnologici si economici care nu mai tin doar de elementul national, iar decidentii in afaceri trebuie sa isi gaseasca noi metode si tehnici pentru a reusi.

WORKSHOP-URI

TRAINING IN BUSINESS DIPLOMACY

Programul de Business Diplomacy isi propune sa organizeze pe langa conferinte si workshopuri, si o serie de module de training care sa intareasca capacitatea interna a companiilor de a face fata provocarilor externe organizatiei, si a isi dezvolta competente specifice diplomatiei pentru solutionarea problemelor si imbunatatirea performantei business-ului.

VEZI EVENIMENTELE ANTERIOARE

Programul International Diplomacy360 / Business Diplomacy este mai mult decat o Conferinta de afaceri si diplomatie – este cheia catre o comunitate care rezoneaza pe frecvente multiple.

Business Diplomacy© este parte din Programul Diplomacy360©, si are ca obiectiv transferul de competente din diplomatie in business.

Remarcandu-se deja prin obiective si o agenda de exceptie, programul – care se afla la al patrulea an, se adreseaza in aceeasi masura oamenilor de afaceri, managerilor si persoanelor cu putere de decizie in companii romanesti sau internationale, precum si altor experti in relatii internationale din tara si strainatate. Nu in ultimul rand, Business Diplomacy este de interes si pentru diplomati si functionari publici cu activitate in domenii cu legaturi cu afacerile si diplomatia.

In cadrul Programului, participantii se vor familiariza in principal cu modalitatile prin care liderii de business interesati sa devina mai competitivi, pot dobandi:

  • metode si tehnici specifice diplomatiei, pentru a anticipa amenintarile si a exploata multiplele oportunitati de afaceri aparute ca urmare a schimbarilor geopolitice;
  • competente pentru evitarea conflictelor si construirea unor aliante strategice pentru a-si proteja interesele, rezolva problemele si dezvolta afacerile.

  Pentru a opera sustenabil si a-si proteja interesele pe piete, companiile trebuie sa-si dezvolte competente interne care sa le permita crearea, cultivarea si managementul relatiilor de nivel inalt, cu grupuri de interese internationale, factori guvernamentali, neguvernamentali si private influenti si relevanti pentru activitatea companiei.

Programul Business Diplomacy a debutat in anul 2014, printr-o serie de workshopuri si conferinte initiate de catre Bursa Romana de Afaceri avand ca scop intelegerea necesitatii utilizarii tehnicilor si strategiilor diplomatice in mediul de Business.

NEW ! Incepand cu anul 2018, programul s-a completat si cu Module de Training in Business Diplomacy, adresate in special oamenilor de afaceri si decidentilor din companiile romanesti interesate sa isi extinda business-ul local si internatinoal, precum managerilor executivi si angajatilor companiilor internationale.

Conferintele Business Diplomacy se desfasoara in contextul in care paradigmele de business se schimba rapid, fiind sensibil influentate de factori geo-politici, tehnologici si economici care nu mai tin doar de elementul national, iar decidentii in afaceri trebuie sa isi gaseasca noi metode si tehnici pentru a reusi.

conferinta business diplomacy 2017 sheraton sah bucuresti romania
business diplomacy bucuresti 2017 shaun colin
business diplomacy 2017 dante glavan

Modulele de TRAINING BUSINESS DIPLOMACY

Programul de Business Diplomacy isi propune sa organizeze pe langa conferinte si workshopuri, si o serie de module de training care sa intareasca capacitatea interna a companiilor de a face fata provocarilor externe organizatiei, si a isi dezvolta competente specifice diplomatiei pentru solutionarea problemelor si imbunatatirea performantei business-ului.

Modulele de Training in Business Diplomacy pot fi adaptate activitatii si nevoilor companiilor, fiind disponibile si module personalizate care sa se deruleze in interiorul acestora.

CONTACTEAZA-NE

Esti interesat de Conferintele sau Modulele de Training in Business Diplomacy? Contacteaza-ne prin formular si vom reveni la tine cat de curand. Interested on the topic of Business Diplomacy? Write us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele

©2024 Business Diplomacy Romania - Diplomatia in Afaceri

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?