Business Diplomacy Program isi are originile inca din anul 2014, cand Bursa Romana de Afaceri a demarat o serie de Workshop-uri si Conferinte care au scos in evidenta importanta si necesitatea dobandirii de catre liderii de business a unor competente din diplomatie.

Editia a doua a Business Diplomacy Conference – Sheraton Bucharest Hotel – 9 Noiembrie 2017

Panelul compus din cei 19 speakeri din tara si strainatate (diplomaţi, oameni de afaceri şi experţi în relaţii internaţionale), a supus dezbaterii publice intr-o Conferinta de tip maraton desfasurata pe durata a sapte ore in prezenta a peste 160 de participanti, modalitatile prin care diplomatia ii poate ajuta pe oamenii de afaceri sa anticipeze riscurile, sa identifice si exploateze noi oportunitati de business intr-un mediu de afaceri global, complex si volatil.

Vezi aici toate fotografiile de la eveniment.

Conferinta s-a desfasurat in contextul in care paradigmele de business se schimba rapid, fiind sensibil influentate de factori geo-politici, tehnologici si economici care nu mai tin doar de elementul national.

In cadrul conferintei a fost evidentiat faptul ca pentru a opera sustenabil si a-si proteja interesele pe piete, companiile trebuie sa-si dezvolte competente interne care sa le permita crearea, cultivarea si managementul relatiilor de nivel inalt, cu grupuri de interese internationale, factori guvernamentali, neguvernamentali si privati influenti si relevanti pentru activitatea companiei. Acest fapt necesita un mod de a fi: de a vedea, analiza, planifica si actiona, uneori in conditii ostile, iar acest lucru este specific unui bun diplomat.

In contextul globalizarii afacerilor si al luptei pentru piete si clienti, decidentii in afaceri trebuie sa isi gaseasca noi metode si tehnici pentru a reusi.

Afacerile sunt afectate de evolutiile de pe scena internationala, mediul de afaceri fiind – datorita unor factori si riscuri noi – mai schimbator si impredictibil ca niciodata. Este adevarat ca acesti factori creeaza vulnerabilitati, dar si oportunitati.

Necesitatea programelor de training in Business Diplomacy

Perspectiva Internationala este din ce in ce mai importanta in orice fel de business, iar diplomatia ofera toate uneltele necesare.

In secolul XXI orice decident de business trebuie sa fie un Diplomat, altfel este exclus din joc.

Programul de Business Diplomacy consta in organizarea de Conferinte, workshopuri si module de training care sa intareasca capacitatea interna a companiilor de a face fata provocarilor externe organizatiei, si a isi dezvolta competente specifice diplomatiei pentru a dezvolta business-ul.

Programul de Training in Business Diplomacy poate fi adaptat activitatii companiilor mari, fiind disponibile si module personalizate care sa se deruleze in interiorul companiilor.

diplomatia afacerilor

Business Diplomacy se adreseaza in principal liderilor de Business care apreciaza ca Diplomatia ii poate ajuta sa devina mai competitivi in afaceri

Cei interesati sa se inscrie in Programul Business Diplomacy pot solicita detalii telefonic la 021-266.56.77 sau prin email la [email protected]

CONTACTEAZA-NE

Esti interesat de Conferintele sau Modulele de Training in Business Diplomacy? Contacteaza-ne prin formular si vom reveni la tine cat de curand. Interested on the topic of Business Diplomacy? Write us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele

©2024 Business Diplomacy Romania - Diplomatia in Afaceri

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?